Els Mossos d’Esquadra han arrestat un home aquest dilluns al matí després de provocar ferides a una dona. 

Segons informa el Capgròs, un home ha estat detingut aquest dilluns dia 24 al matí al barri de Cerdanyola de Mataró com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. El detingut està acusat d’agredir una dona i provocar-li ferides de consideració -segons testimonis veïnals la víctima sagnava abundantment- per la qual cosa el SEM l’ha hagut de traslladar a l’Hospital de Mataró.

Els fets han tingut lloc passades les 10 del matí d’aquest dilluns. Els Mossos d’Esquadra han confirmat la detenció d’un veí per l’agressió a una dona.

Segons indica Mataró Audiovisual, el mes de febrer va tenir lloc una agressió masclista amb intent d’homicidi. Llavors l’home va ser detingut per la Policia Local

Al lloc dels fets s’hi van traslladar mitja dotzena de vehicles dels Mossos i també dues ambulàncies. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital de Mataró. Segons han informat des del Consorci Sanitari del Maresme, estava previst que avui mateix se li donés l’alta.

L’alcalde de Mataró, David Bote, i diversos regidors i formacions polítiques del consistori han condemnat l’agressió a través de les xarxes socials.

@Radio la voz cerdanyola 2017