Mataró recordarà el periodista Manuel Cuyàs el divendres 24 de juliol a les 7 del vespre al Pati de Can Marchal amb una lectura pública de textos sobre Mataró i Les Santes escrits pel periodista durant la seva trajectòria

Sota el títol “Mataró vist per Manuel Cuyàs. Petit homenatge d’urgència”, l’acte estarà conduït pels periodistes Quico Santiago i Joan Salicrú i comptarà amb la participació d’amics, familiars i persones vinculades a Cuyàs com Jordi Grau, Xavier Graset o Francesc-Marc Álvaro. L’acte també estarà obert a la participació dels mataronins i mataronines.

Es tracta d’una proposta ciutadana coordinada per Òmnium i que s’espera que trobi continuïtat després de l’estiu amb un homenatge ciutadà i institucional.

Inscripcions i control d’aforament 

Per garantir la seguretat de l’acte i complir amb les recomanacions sanitàries, l’acte tindrà un aforament limitat i serà necessari inscriure’s a través d’un formulari. Les persones que vulguin participar de la lectura poden indicar-ho al moment d’inscriure’s. L’organització els contactarà i assignarà un text segons disponibilitat de l’acte.

@Radio la voz cerdanyola 2017