La Policia Local de Mataró, Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia han participat aquest dimecres en un dispositiu conjunt que s’ha saldat a dues detencions i el trasllat de vuit persones per qüestions relacionades amb estrangeria, cinc de les quals també han acabat finalment detingudes per infracció de la Llei d’Estrangeria

Policia Local, Mossos i Cos Nacional de Policia (CNP) han participat aquest matí en un operatiu conjunt per a identificar persones en locals i cases ocupades a Mataró. En concret, s’ha intervingut en 3 immobles: un al carrer de Cuba, al carrer de Sant Simó i al carrer de Guifré el Pelós.

En l’operatiu, que s’ha dut a terme en virtut de la Llei orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, ha participat una cinquantena d’agents dels tres cossos policials i s’han identificat 16 persones. 2 han estat detingudes -una tenia un requeriment policial previ i l’altra per un delicte de salut pública- i 8 han estat traslladades a dependències del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb estrangeria. D’aquestes, 5 han quedat definitivament detingudes per infracció de la Llei d’Estrangeria.

 

@Radio la voz cerdanyola 2017