L’Institut municipal Miquel Biada ofereix portes obertes virtuals de l’11 al 14 de maig pels Cicles Formatius, Batxillerat i PFI. Les famílies i estudiants interessats en cursar estudis de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig o de Grau Superior o els Programes de Formació i Inserció (PFI) podran accedir a xerrades online amb els responsables dels respectius equips docents

Aquestes sessions es faran a través de la plataforma Google Meet i seran retransmeses en directe pel canal de Youtube de l’INS Miquel Biada (canal Biada). Els professors explicaran les diferents ofertes formatives que ofereix el centre municipal i estaran a la disposició de famílies i futurs estudiants per resoldre dubtes. Els enllaços es faran públics 15 minuts abans de cada sessió a través de la pàgina web de l’INS Miquel Biada (www.biada.org) i els horaris són els següents:

11 de maig

18 h Batxillerat
19 h PFI

12 de maig

18 h Cicles Formatius, família manteniment
19 h Cicles Formatius, família administrativa

13 de maig

18 h Cicles formatius, família química
19 h Cicles formatius, família obres

14 de maig

18 h, Cicles formatius, família electricitat
19 h, Cicles formatius, família automoció

Pel que fa al calendari de preinscripció, la Generalitat de Catalunya va informar ahir 7 de maig que per als estudis post obligatoris, del 27 de maig al 3 de juny serà la preinscripció per Batxillerat, del 2 al 8 de juny pels Cicles Formatius de Grau Mig de FP i del 10 al 17 de juny pels Cicles Formatius de Grau Superior de FP.

Enllaços

@Radio la voz cerdanyola 2017