Aquest matí s’ha rebut a la seu de Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró una donació d’equips de protecció individual de la Diputació de Barcelona

La donació per part de la Diputació de Barcelona a Mataró d’equips de protecció individual. Aquest material consta de 3000 mascaretes quirúrguiques, 80 mascaretes de protecció  FFP2, 200 granotes, 3500 guants i una vintena d’ulleres.

Els equips de protecció individual s’han repartit a les diferentes residències de gent gran i el personal municipal essencial.  L’entrega de part d’aquest material s’ha fet aquest matí a la seu de Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró.

Precisament, en l’entrega que s’ha fet aquest dijous s’ha pogut portar material a més d’una quinzena de residències de la ciutat com El Mirador, la Laia , Can Boada, Voramar, Hèstia Maresme, Sant Josep, Cerdanyola, ICASS, Mediterrània, Torre Llauder, Llar Santa Maria, Llar Nova, Llar Sant Emili, Residència El Maresme i serveis com el CRAE, Centres Residencials d’Acció Educativa.

@Radio la voz cerdanyola 2017