Menys ingressats per coronavirus i augmenten les altes a l’Hospital de Mataró. En les darrers 24 hores hi ha hagut 19 altes i hi ha 10 ingressats menys. Al negatiu és que hi han dues defuncions per COVID19 més, el que fa que s’elevi a 44 els pacients morts. A data d’aquest dimarts, són 206 professionals sanitaris aïllats, segons les darredes dades

El nombre d’altes, la xifra ja arriba a les 124. És sens dubte una de les dades més positives, ja que en 24 hores un total de 19 pacients amb COVID19 han superat la malaltia i han pogut deixar l’Hospital de Mataró. Des de divendres passat són un total de 49 les altes hospitalàries acumulades. Per contra, creix la xifra de professionals sanitaris en aïllament domiciliari després d’haver contret el COVID19 o bé de presentar símptomes (o haver estat en contacte directe amb un pacient que ha acabat donant positiu). A data d’aquest dimarts, són 206 professionals, mentre que ahir dilluns eren 198. Segons les darreres dades, el total de positius entre el personal mèdic de l’hospital mataroní s’elevava a 113 casos, tot i que aquesta xifra pot haver augmentat en les darreres hores.

Per el que fa a nombre d’ingressats a l’Hospital de Mataró per coronavirus segueix sent molt elevat però sembla que va en descens. I hi ha altres notícies positives: la xifra de defuncions augmenta de manera cada cop més moderada i, en paral·lel, també s’allarga la llista d’altes de pacients que han superat la malaltia. Dades per a l’optimisme, que contrasten amb les males notícies que arriben de l’àmbit de les residències de gent gran.

Segons les darreres xifres facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, a data de dimarts, dia 7 d’abril, hi ha un total de 174 pacients ingressats després d’haver donat positiu en COVID19. D’aquests casos, 18 són especialment greus ja que es troben a la Unitat de Cures Intensives. En les darreres 24 hores s’han produït dues defuncions per coronavirus. En comparació amb les dades facilitades ahir dilluns, com a balanç de tot el cap de setmana, hi ha 10 ingressats menys (eren 184) i es manté el mateix nombre de pacients a l’UCI, el qual s’havia reduït en quatre durant el cap de setmana. El nombre total de defuncions des de l’inici de l’epidèmia és de 44, dues més que ahir. Durant el cap de setmana s’havien acumulat un total d’11 defuncions.

@Radio la voz cerdanyola 2017