La PACC ha denunciat per xarxes socials que hi ha 24 famílies (6 d’elles al c/Sant Simó), sense títol -moltes d’elles, amb menors i nens- que no disposen d’aigua corrent a casa seva, des de fa 17 dies, exposant-se a ser multades per anar a la font i a contagiar-se per coronavirus

Mitjançant Twitter la Plataforma d’Afectats per la Crisi i el Capitalisme de Mataró (PACC), han exigit a l’Ajuntament i a Aigües de Mataró, que proporcioni immediatament els subministraments bàsics i essencials. Hi ha denunciat que el propi Ajuntament vulnera el reial decret llei 8/2020. Han facilitat a la companyia d’Aigues de Mataró les adreces/direccions i dades de les famílies i infants afectats.

Hem preguntat al govern municipal i a hores d’ara encara no hem rebut cap resposta.

(S’ampliarà…)

@Radio la voz cerdanyola 2017