Amb dues victòries i una derrota, el Quadis CN Mataró es classifica per als quarts de final de la LEN Euro Cup

Va començar aquest divendres la segona fase de la LEN Euro Cup amb la participació del Quadis CN Mataró, que posava la piscina. derrotant per 8 a 6 a un batallador Montpeller (França). Seriós partit d’un CN Mataró que havia de guanyar sí o sí per a no complicar-se la classificació. El partit no va anar no va anar gens fàcil per als de Beto Fernández, que signaven les taules al descans (2-2) en un duel de defenses. La cosa es va complicar encara més i el Montpeller es va posar un a dalt a 8 minuts de la conclusió. Però Codina Guimaraes i Bertrán van donar la volta al partit i Germán Yáñez va rematar la feina davant uns més que voluntariosos gals amb un ofensiu Ilija Mustur.

El dissabte guanyaven per 10-9 al conjunt francès del CN Noisy Le Sec i es classificaven per als quarts de final de la competició continental. Després d’un començament perillós (0-3), els locals van anar remant fins a quedar-se a un gol al descans (5-6). Un bon tercer quart (3-2), un parcial en el qual CN Mataró semblava que encarrilava (9-6) el xoc però les estrelles gal·les Marzouki i Pesteric van deixar el marcador a un gol a 1.45 del final. La punta la va donar Edu Mínguez a 36 segons per a la conclusió, la qual cosa fa intranscendent el xoc de demà davant el potent ZF Eger hongarès.

Amb la classificació ja en la butxaca, el diumenge la derrota amb el ZF Eger hongarès per 8 a 12, però plantant cara en el partit davant un equip molt potent

Resultats i classificació

DIVENDRES 27
Eger – Noisy-le-Sec 14-9
QUADIS CNM – Montpellier 8-6

DISSABTE 28
Eger – Montpellier 16-5
QUADIS CNM- Noisy-le-Sec 10-9

DIUMENGE 29
Noisy-le-Sec – Montpellier 9-12
QUADIS CNM – Eger 8-12

Classificació:

  1. Eger – 9
  2. QUADIS CN MATARÓ – 6
  3. Montpellier – 3
  4. Noisy-le-Sec – 0.
@Radio la voz cerdanyola 2017